Dersom du har problemer med visningen av Sangeriets hjemmeside

I Sangeriets hjemmeside benyttes DIV elementer og stilark (CSS) for å posisjonere tekst og bilder. Linkene er implementert ved hjelp av SPAN elementer og JavaScript. Dersom du har problemer med visningen kan problemet være at din nettleser er for gammel og ikke har nødvendig støtte for CSS.

For at siden skal vises korrekt kreves en W3C kompatibel nettleser som MS Internet Explorer 5.0, Netscape 6.0, Opera 6.0 eller senere versjoner av disse. Dersom din nettleser er av en eldre versjon enn dette bør du oppgradere. Oppgraderinger kan vanligvis lastes ned gratis fra nettleser-leverandørenes hjemmesider.

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN

For deg som har problemer og ikke har oppgradert nettleseren gjengir vi innholdet her:

Mel: Tordenskiold

Trenger du en sang til fest
eller en prolog, som gjest?
Ta kontakt, jeg hjelper deg
å finne sanger i en fei

Hvis du snart har konfirmant
som skal æres fra hver kant
har jeg sang fra far og mor
lillesøster, storebror

Skal du nå i barnedåp?
Ja, da er det jammen håp!
Tante, onkel, kom til meg.
Har du stikkord dikter jeg

Bryllup er en artig ting.
Trenger du en sang, så ring.
Bryllupsgjester, fjern og nær.
ALLE kan få sanger her!


JEG SATSER PÅ

Jeg leverer originaler klare til kopiering. Om du ønsker dekor leverer jeg håndtegninger med personlig preg


Trenger du hjelp til sanger?

Skal du ha familien eller venner på besøk og trenger hjelp til en sang, det være seg konfirmasjon, bryllup, dåp, jubileum eller annet så kontakt Sangeriet. Jeg har det som skal til. Personlige sanger får du av meg hvis jeg får noen stikkord av deg. Andre selskapssanger kan du velge fra mitt rikholdige arkiv.


Hva med en prolog?

PROLOGER passer til stort sett det meste. Her er jo rimene og rytmen det viktigste, ved siden av dine tanker om innholdet. Jeg skriver TALER til enhver anledning, men du må komme med dine tanker om INNHOLDET!


Ferdige sanger?

Jeg har også ferdige sanger som man kan forandre litt på og dette blir en rimeligere løsning, men naturligvis ikke på langt nær så personlig som en ny-skrevet. Jeg har også allsanger og standardsanger.


Konfirmasjoner

Ved siden av den obligatoriske personlige sangen fra foreldre og besteforeldre eller andre, kan jeg levere innbydelser, velkommen-sanger, takk-for-maten, konfirmantens takk, hilsen fra søsken m.m. Jeg har også generelle lykkeønsknings-sanger som med litt forandring kan bli en pen personlig sang.


Bryllupssanger

Ved siden av den obligatoriske personlige sangen til/fra brud eller brudgom, mor og far, forlovere og besteforeldre, eller andre, kan jeg lage innbydelser. Jeg har også velkommen- sanger, takk- for- maten, allsang m.m. og generelle sanger til brudeparet, som også kan forandres for en mer personlig vri!


En personlig samtale er viktig

For å lage en helt personlig sang har jeg erfart at en personlig samtale gir et bra resultat. Jeg kan nemlig lese mye ut av kroppsspråket ditt og de ord og uttrykk som du benytter. Derved kan jeg gi sangen din et helt personlig preg. De fleste kundene mine kommer naturlig nok derfor fra nærområdet. Men, jeg har også erfaring med intervju over telefon. Det er faktisk også da mulig å avsløre endel personlige trekk. Jeg ser frem til å hjelpe deg! Ring og vi avtaler tid for et personlig fremmøte eller et intervju over telefon.


Dette er mine kunder:


SANGERIET

ved
ELI KÅREID GRØNLIE
Roseveien 5
3408 Tranby
tlf.: 66 78 04 79 eller
900 59523
E-post: eli@sangeriet.no
Organisasjonsnummer:
983 881 688